Het voorbije weekend vond de 10de verjaardag van het grootste Drum & Bass en Dubstep evenement ter wereld plaats in Antwerpen. Zowel op vrijdag als zaterdag was het Sportpaleis volledig uitverkocht met liefhebbers die vanuit meer dan twintig landen naar Antwerpen afzakten. Op de affiche prijkten supersterren binnen het genre zoals Andy C, Excision, Sub Focus en ook de oprichter van Rampage: Hans Machiels oftewel Murdock.

Naast zich te ontfermen over de organisatie van het evenement wist Murdock ook de tijd vrij te maken om het officiële 'Rampage Anthem 2019' te produceren. Samen met Doctrine en MC Mota zorgde Machiels voor een exclusief nummer dat pas tijdens het evenement aan het publiek werd voorgesteld. 'Soldiers' weerspiegelt de energie van de 15.000 'ravers' die dansen op de Drum & Bass beats in Het Sportpaleis. Murdock stelde het nummer zelf voor de eerste keer voor tijdens zijn dj-set op zaterdag en vandaag besloot Studio Brussel alvast om het nummer tot 'Catch of the day'te bombarderen.

Rampage 2019 compilatie

Samen met het Rampage Anthem 2019 werd dit weekend ook de officiële Rampage 2019 compilatie voorgesteld aan het publiek. Verspreid over twee CD's worden de beste Drum & Bass en Dubstep platen van vroeger en nu gebundeld tot een must-have voor liefhebbers van beide genres. De compilatie bevat muziek van Netsky, Chase & Status, Sub Focus, Modestep en nog vele anderen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over