Het blijft hard gaan voor de broers Wauters. Vorige week donderdag werden maar liefst tien Sportpaleisdata in verkoop gezet voor Clouseau40. Tickets vlogen in een mum van tijd de deur uit. De vraag blijft gigantisch groot, dus voegt Clouseau twee shows toe aan het lijstje: op 17 en 18 januari 2025. Met deze extra data tikt de Sportpaleisteller verder aan en spelen Koen en Kris Wauters er maar liefst twaalf keer! Tickets zijn meteen te koop via greenhousetalent.com.

136 Sportpaleisconcerten voor Clouseau

2024 belooft een feestjaar grand cru te worden voor Clouseau, want dan bestaat de band maar liefst veertig jaar. Op 16 december 1984, om 11 uur om precies te zijn, traden ze voor de allereerste keer op in het CC Sint-Genesius-Rode. Om die mijlpaal te vieren, maken Koen en Kris hun langverwachte terugkeer naar het iconische Sportpaleis, waar ze nu maar liefst twaalf keerzullen spelen: op 20, 21, 23, 27, 28, 30 december 2024 en 3, 4, 9, 10, 17 & 18 januari 2025. Met deze extra shows tikt de teller verder aan en spelen de broers Wauters volgend jaar maar liefst voor de 136ste keer in het Sportpaleis!

Honderdduizenden mensen kochten ooit een ticket om de broers Wauters én hun meesterlijke begeleidingsband aan het werk te zien. Iedereen die ooit een Clouseau-concert in ’t Sportpaleis heeft meegemaakt, weet dat hen een stevig feestje te wachten staat. Meer dan twee uur topentertainment met een karrenvracht aan hits en evergreens. Dat zal volgend jaar net zo zijn maar met dat tikkeltje confetti meer. Het wordt een bijzondere en emotionele avond, met veel dansen, hits en passie, kortom, onvergetelijk.

Clouseau hoeft geen introductie. De band van Koen en Kris Wauters is al decennia onverminderd populair en is in tussentijd uitgegroeid tot vaderlands muzikaal erfgoed. Hun oeuvre omvat meerdere ijkpunten van de Nederlandstalige popmuziek die zelfs onze taal hebben beïnvloed - van 'Hoeders van de wet’ via 'Het zit vanbinnen’ tot de unieke uitspraak van 'Nobelprijs’.

Tickets zijn meteen te koop voor de extra concerten op 17 en 18 januari 2025 via greenhousetalent.com

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over