Naaz geeft op 27 januari 2023 een concert in Koninklijk Theater Carré. De kaartverkoop van dit concert is direct gestart via carre.nl.

Tweeënhalf jaar lang was het stil rondom de Nederlands-Koerdische artieste, Naaz. Ze verdween, zocht en vond zichzelf uiteindelijk terug.

Naaz verliet het muzieklandschap als een meisje en is teruggekomen als een jonge, krachtige vrouw. In deze periode heeft ze zich losgemaakt van haar verleden en donkere delen uit haar leven. Naaz is terug. En niet zomaar. Ze wil haar verhaal delen en daarmee anderen inspireren. Anderen die wellicht niet de kans hebben om hun stem te laten horen. Naaz zal dit alles voor het allereerst ten gehore brengen op 27 januari 2023, in het Koninklijk Theater Carré. Met haar comeback show Jin, Jihan, Azadî (vrouw, leven, vrijheid) geeft Naaz een blik in haar wereld. Een verhaal over vrijheid, cultuur, verleden en heden. Je eigen kracht terugnemen en niet bang zijn voor mensen die je klein houden.

Naaz bezegelde de kickstart voor haar comeback met haar single ‘Sad Violins’ die eind mei uitkwam met een videoclip die ze zelf regisseerde https://www.youtube.com/watch?v=FsvWn7A30xo. In het najaar van 2022 komt er meer nieuwe muziek uit.

Voor het eerst het echte verhaal. Verteld door niemand minder dan een van de speciaalste artiesten van Nederland, Naaz.

NAAZ
Vrijdag 27 januari 2023, Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €23,10,- (incl. servicekosten)
Meer info over dit concert vind je op: https://carre.nl/voorstelling/naaz-jin-jihan-azadi

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over