Exact 2 jaar geleden na het verschijnen van hun debuut album "12 To Go" staat de Belgische Band Nailpin scherper dan ooit.

"White Lies & Butterflies" is het langverwachte tweede album van Nailpin. Voor de opnames zaten ze terug samen met topproducer Oscar Holleman.

Wie dezelfde sounds als op hun debuut verwacht, zal toch wel even schrikken. De band evolueerde hard de laatste jaren en is vooral snediger geworden.

Wat echter wel gebleven is, is de hang naar catchy melodieën. De huidige single 'Worn Out' doet het trouwens bijzonder goed in de 'Afrekeningslijst' van Studio Brussel.

Qua ervaring zijn de jongens ook sterk gegroeid. In 2005 verzorgden ze al het voorprogramma van Avril Lavigne op haar tour in Japan en vorige maand stonden ze nog in Tokyo voor 15.000 fans te spelen op het Punkspringfestival.

MTV's Road Rally was ook een fantastische ervaring. Hier stonden ze op de meest uiteenlopende podia (Whisky-a-Gogo, CBGB's, Knitting Factory...) en voor de meest uiteenlopende mensen. Toch wisten ze keer op keer de harten van deze mensen te winnen. Dit leverde hen niet alleen meer fans maar ook de overwinning op.

Het album "White Lies en Butterflies" zal op 28/04 in de winkels liggen, gevolgd door een albumvoorstelling / concert in de AB Club (op de site van de AB lezen we 'Met hun tweede album 'White Lies & Butterflies' bewijst Nailpin een blijver te zijn en de tijd is aangebroken om Nailpin in de categorie 'te volgen' te plaatsen. Live staan ze garant voor een pletwals van energie'.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: