Natalia gaf gisteren in een al maanden op voorhand uitverkochte Zuiderkroon de aftrap van haar Me and my Producer tour.

We hadden natuurlijk een knaller verwacht van Natalia maar wat ze gisterenavond bracht was ronduit topklasse.

De show zou deze keer anders worden dan de vorige keer doordat de blazers er niet meer bij waren maar wel Steve Willaert. Steve is de producer van Natalia's eerste 2 albums en zou Natalia gedurende de hele show perfect begeleiden op piano.

De show werd geopend door Rydin By en nog voor Natalia zelf 1 noot gezongen had, stond het publiek al luidkeels mee te zingen en te dansen. Natalia kwam enkele ogenblikken later binnen onder een luid aangemoedigd applaus dat haar zeker en vast deugd zal gedaan hebben om de stress wat te verminderen.

Deel 2 begon net zoals deel 1 geeindigd was op haar Natalia's. Het 2de deel was zowaar nog een stapje hoger doordat het publiek nog meer meezong en meedanste. Want dit geeft toch nog altijd iets meer aan een nummer als het publiek meedoet.

Tijdens de hele show mochten natuurlijk Natalia's grootste hits niet passeren zoals 'I have only begun to fight', Risin, 'I want you back', 'Higher than the sun' waaromme ze afsloot, en vele andere nummers. Maar ook enkele covers werden er gebracht zoals 'Heart Of Gold', 'You are', 'Always on my mind'.

Natuurlijk kon Natalia niet naar huis zonder haar nieuwe single gezongen te hebben. Aangezien the pointer sisters er nu nog niet bij konden zijn mochten de backings meezingen en dit deden ze echt wel met glans. 'Sisters are doing it for themselves' was meer als geslaagd en het leek alsof the pointer sisters niet echt gemist werden.

Natalia - me and my producer is echt wel de moeite om eens te zien. Dus zouden wij zo zeggen kijk eens op www.nataliadruys.be of er nog geen datum is dat je brij bent.

Je mag in de loop van de dag nog vele foto's van de première verwachten maar ook verschillende reacties. Hou dus www.thetopofmusic.be in de gaten.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: