Navarone gaat het voorprogramma verzorgen van Bon Jovi tijdens hun concert op 13 juni 2019 in het Goffertpark in Nijmegen. De Nijmeegs-Amsterdamse band stond afgelopen vrijdag in de finale van The Voice Of Holland. Al eerder werd bekend dat ook Kensington door Bon Jovi is uitgenodigd om als special guest op te treden in het Goffertpark deze avond.

Al sinds de release van het debuutalbum A Darker Shade Of White in 2012 draait de Nijmeegs-Amsterdamse band Navarone mee op de allerhoogste versnelling in de Nederlandse rock-’n-roll-wereld. De band brak door bij het grote publiek door hun deelname aan dit seizoen van The Voice Of Holland. Ze wisten de finaleronde te bereiken en eindigde afgelopen vrijdag in de top drie.

Navarone is opgericht in 2008 en combineert elementen uit soulvolle seventies rock met invloeden uit de grunge en alternative rock. Ze staan bekend om hun strakke liveshows en de fenomenale zangstem van zanger Merijn van Haren, wiens stemgeluid zich met gemak meet aan rockgoden als Robert Plant van Led Zeppelin en Matt Bellamy van Muse. Het vijftal heeft al op meerdere grote podia en festivals gestaan, waaronder Zwarte Cross, Appelpop, Paaspop, Down The Rabbit Hole en het Hongaarse Sziget Festival.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Bon Jovi
Datum: 
Donderdag 13 juni 2019
Locatie: 
Goffertpark, Nijmegen

Reservatie:

Meer over