The Subs

Met Trixie Whitley, The Subs, Trentemøller en Moderat biedt Rock Werchter een mooie staalkaart van de vele talenten die de Gentse platenfirma N.E.W.S. herbergt.

Het was dan ook een mooi jaar voor Trixie Whitley. Ze loste de verwachtingen méér dan in met haar fantastische debuut ‘Fourth Corner’, wat haar terecht de MIA voor beste vrouwelijke artieste opleverde. Trixie maakt op vrijdag 4 juli haar debuut op de weide van Werchter.

Ook The Subs kunnen 4 juli met stip in hun agenda aanduiden. Met hun derde album 'Hologram' in de pijplijn en een reeds uitverkochte release-show in de Ancienne Belgique belooft 2014 een topjaar te worden. De doortocht van het prettig gestoorde trio op Werchter een paar jaar terug is nog lang niet vergeten. De Marquee stond letterlijk op zijn kop. Ook dit jaar zorgen ze ongetwijfeld opnieuw voor vuurwerk.

Moderat scoorde dan weer bij menig muziekliefhebber en recensent met hun album ‘II’. De elektronische supergroep uit Berlijn –geniaal volgens ene Thom Yorke- siert op zaterdag de affiche. Nog meer uitstekende dance muziek op zaterdag, want dan treedt publiekslieveling Trentemøller op. Hij stelt er zijn nieuwste album ‘Lost’ voor, uiteraard in combinatie met de hoogtepunten uit zijn eerder werk.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Rock Werchter 2014
Datum: 
3, 4, 5, 6 juli 2014
Locatie: 
Rock Werchter

Reservatie:

Meer over