Al twee weken is Theater Elckerlyc de biotoop van de sterrencast, het ballet en de creatives van de Winterrevue 2016. Regisseur Stany Crets leidt het geheel in goede banen. Extra veel bedrijvigheid, want... Nicole & Hugo, de special guests van de Winterrevue, troffen er ook de voorbereidingen voor hun gloednieuwe kerstsingle "Wat ik wil voor Kerstmis" t.v.v. Schenk Een Lach. Vorige week werd de videoclip ingeblikt. Ook collega's Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Udo en Lisa duiken op in de videoclip.“WAT IK WIL VOOR KERSTMIS” is te koop vanaf nu op www.winterrevue.be en in Theater Elckerlyc tijdens de speelperiode van de Winterrevue. Deze gaat in première op 15 december.

Nicole & Hugo brengen een kerst single uit t.v.v. “schenk een lach” - vanaf vandaag online: de videoclip.

Jawel, het is gebeurd! Nicole & Hugo brengen een kerstnummer uit: “WAT IK WIL VOOR KERSTMIS”. CNR records heeft deze geproduceerd. Eén van de grootste Moderne Kerstklassiekers ooit, kreeg voor de gelegenheid een tekst van Stany Crets. Er werd ook een sfeervolle videoclip gemaakt. Deze kun je hier in primeur bekijken. Deze single is exclusief te koop aan de prijs van 5 Euro op www.winterrevue.be en tijdens de WINTERREVUE in THEATER ELCKERLYC. De winst gaat integraal naar “Schenk een lach”, een initiatief van Theater Elckerlyc met Greet Rouffaer en Bart de Bondt als peter en meter. “Schenk een lach” heeft als doel mensen die niet over de financiële middelen beschikken, de kans te bieden om cultuur te beleven en te genieten van een avondje in het theater. Alle info over “Schenk een lach” staat op www.schenkeenlach.be .

Hoge verwachtingen van de Winterrevue

De tandem achter Theater Elckerlyc in Antwerpen, nl. Nico Warrinnier en Dirk Van Vooren vroegen voor het tweede jaar op rij aan Stany Crets om conceptbedenker en scenarist te zijn van de WINTERREVUE. Stany laat zich opnieuw omringen met een professionele ploeg: styling door Griet Van Landeghem en Tine Deseure, choreografie door Laurent Flament en een live orkest aangestuurd door de onevenaarbare Eric Melaerts.

Regisseur Crets begint alvast ambitieus aan zijn tweede WINTERREVUE: “Meer van hetzelfde, maar dan beter. Dat lijkt me een goeie omschrijving van de volgende WINTERREVUE. Of nee. Iets helemaal anders. Of nee. Iets dat niet te omschrijven is. Laat maar. De revue moet nog gemaakt worden dus veel voorspellende woorden moeten er niet aan besteed worden. Wat kan ik zeggen? De editie van vorig jaar werd bijzonder goed ontvangen door zowel pers en publiek dus de lat ligt hoog. Het publiek van vorig jaar zal terug komen en er zal een nieuw publiek zijn weg vinden dit jaar. De verwachtingen zijn enorm.”

Praktische informatie

WINTERREVUE vanaf 15 december 2016 in Theater Elckerlyc. Een productie van Theater Elckerlyc.

  • Regie & concept: Stany Crets – Choreografie: Laurent Flament – Styling: Griet Van Landeghem en Tine Deseure – Live orkest: Eric Melaerts
  • Met: Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Udo, Lisa en Nicole & Hugo.
  • Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen.
  • Tickets: www.winterrevue.be – 070/691.002* - * max €0.30/minuut - of aan de ticketbalie van DE MEDIAMARKT, Century Center, De Keyserlei
  • Data:

Donderdag 15, vrijdag 16, zaterdag 17, donderdag 22, vrijdag 23, woensdag 28, donderdag 29, vrijdag 30 december om 20 uur, zaterdag 31 december om 21 uur, zaterdag 17 en zondag 18 december om 15 uur. Donderdag 5, vrijdag 6, zaterdag 7, vrijdag 13 en zaterdag 14 januari om 20 uur en zaterdag 7, zondag 8, zaterdag 14 en zondag 15 januari om 15 uur. Feestelijke voorstelling voor genodigden en pers op 18 december 2016 om 15u00.

  • Tarieven: voordelige tarieven in 5 categorieën, reeds vanaf 18 €, inclusief reservatie- en exclusief verzendingskosten.
  • Culinair arrangement voor de voorstelling aan de prijs van 59 euro pp in het WINTERRESTAURANT, vanaf vrijdag 23 december tot en met zondag 8 januari. Er kan ook op oudjaar gereserveerd worden voor de WINTERREVUE. Gegarandeerd een spetterend feest met heerlijk diner en afterparty tot 4 uur.
  • Feestelijke voorstelling voor genodigde pers en VIP gasten op 18 december 2016 om 15u00

Bijzonder graag afspraak binnenkort in het theater.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: