Een verjaardagsfeestje in het Sportpaleis, wie zegt daar nu nee tegen? Niels Destadsbader alvast niet. Het podiumbeest pur sang, dat in augustus 30 kaarsjes uitblaast, droomt er al van sinds hij de salontafel kan beklimmen. Dat het nu zover is, doet hem keer op keer in de ogen wrijven.

Wie de naam Destadsbader niets zegt, moet de voorbije jaren ergens in een donker hol hebben geleefd. Met zijn presentatiewerk voor Medialaan – denk aan ‘Dansdate’ en ‘K3 zoekt K3’ – werd Niels reeds bekend bij het grote publiek. Maar toen vorig jaar zijn eerste album ‘Speeltijd’ uitkwam veroverde hij ook hun harten. Met klinkende melodieën en doodeerlijke teksten scoorde de immer goedlachse boy next door de ene nummer-één-hit na de andere. Hij stond op het podium van Werchter Boutique en zowat elk cultureel centrum dat Vlaanderen rijk is. Als kers op de taart bemachtigde hij ook nog eens twee MIA’s en een Radio 2 Zomerhit-award met "Skwon Meiske".

2017 was buitengewoon voor de bijna-dertiger uit Deerlijk en het lijkt erop dat 2018 nog meer goeds voor hem in petto heeft. Momenteel voert Niels de hitlijsten aan door zijn opmerkelijke bijdrage aan het VTM-programma ‘Liefde voor Muziek’. "Verover Mij" wordt op zowat elke radiozender grijsgedraaid en "Ik Ben Van’t Stroate" wordt nu al de nieuwste zomerhit genoemd. Ook zijn nieuwste ballad "Tokio" schoot als een raket de hoogte in op iTunes.

Terwijl hij op dit moment nog zijn succesvolle concertreeks samen met Miguel Wiels afwerkt, is hij tussendoor ook volop aan het acteren, jureren en presenteren. Het gaat hard voor Niels Destadsbader, maar met zijn tweede album ‘Dertig’, dat eind deze maand verschijnt, moet het eigenlijk allemaal nog beginnen… Alle hits uit ‘Liefde voor Muziek’, aangevuld met 10 pareltjes van eigen makelij. Het resultaat? Een album dat je niet wil missen! Hij brengt zijn nieuwe nummers en grootste hits op woensdag 31 oktober naar het Sportpaleis in Antwerpen. Niet alleen een droom die voor hem in vervulling gaat, maar ook nog eens een unieke kans om zijn verjaardag in stijl te vieren met al zijn fans! Tickets voor het concert zijn meteen beschikbaar.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Niels Destadsbader
Datum: 
Woensdag 31 oktober 2018
Locatie: 
Sportpaleis Antwerpen

Reservatie:

Meer over