Niels Destadsbader en Miguel Wiels hebben samen het Rode Neuzen Dag-lied ‘Een Beetje Anders’ gemaakt. Hiervoor hebben ze een Nederlandstalige versie geschreven van ‘Spirits’ van The Strumbellas. Het duo bracht het nummer voor de eerste keer live vandaag – dinsdag 10 november 2016 - bij Sam & Heidi, de ochtendshow van Qmusic. De opbrengst van ‘Een Beetje Anders’ gaat integraal naar Rode Neuzen Dag en is vanaf nu maandag 14 november 2016 te koop via iTunes.

Niels en Miguel: “Speciaal voor Rode Neuzen Dag wilden we graag een mooie Nederlandstalige versie maken van het nummer Spirits. Een Beetje Anders weerspiegelt de problematiek van Rode Neuzen Dag en op deze manier willen we jongeren met psychische problemen een hart onder de riem steken.”

Niels en Miguel komen elke donderdag langs bij het ochtendduo Sam & Heidi. In de rubriek Niels & Wiels brengen ze elke week een Nederlandstalige versie van een bekend nummer uit de Qmusic-playlist. Deze keer is dat dus een heel speciaal nummer voor Rode Neuzen Dag geworden.

Zet je Rode Neus op en steun Rode Neuzen Dag want “Het scheelt als je deelt”

VTM, Qmusic en Belfius roepen heel Vlaanderen op om geld in te zamelen voor Rode Neuzen Dag, de goeddoelactie die zich inzet voor jongeren met psychische problemen. Door leuke acties op te zetten en Rode Neuzen te verkopen willen we psychische problemen bij jongeren bespreekbaar maken en geld inzamelen voor betere laagdrempelige hulp. De actie wordt afgesloten met een grote benefietshow op radio en tv op zaterdag 3 december.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: