Het gaat enorm hard voor Niels Destadsbader! Gisteren bracht hij zijn tweede album 'Dertig' uit, dat instant naar de top van de iTunes charts klom. En ondertussen vliegen de tickets voor zijn Sportpaleisconcert op 31 oktober tegen een razendsnel tempo de deur uit. Om tegemoet te komen aan het enorme succes en de blijvende vraag naar tickets, voegt Niels een extra concert toe aan de kalender. Afspraak op donderdag 1 november. Niet één maar twéé verjaardagsfeestjes in het Sportpaleis. Het podiumbeest pur sang, dat in augustus 30 kaarsjes uitblaast, kan het amper geloven.

"Dat het publiek mij de kans geeft om een extra show te geven in het Sportpaleis, is nú al het mooiste verjaardagscadeau dat ik kon krijgen! Ik moet mezelf even in de arm knijpen om te beseffen dat dit allemaal echt is", aldus Niels Destadsbader.

Vier mee met Niels, op woensdag 31 oktober en donderdag 1 november in het Sportpaleis. Hij brengt splinternieuw werk en al zijn grootste hits. Tickets voor beide concerten zijn nu beschikbaar.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Niels Destadsbader
Datum: 
Donderdag 1 november 2018
Locatie: 
Sportpaleis Antwerpen

Reservatie:

Meer over