Begin dit jaar kondigde Niels Destadsbader aan dat hij zijn dertigste verjaardag in stijl zou vieren met zijn publiek. Een tweede album, een drukke festivalzomer, tal van hits en vele repetities later is het vanavond eindelijk zo ver: een groots verjaardagsconcert in het Sportpaleis! En dat doet hij morgen nog eens over! Voor het podiumbeest pur sang is dit een jongensdroom die in vervulling gaat.

De vraag naar tickets was enorm. In een mum van tijd waren beide concerten compleet uitverkocht. Wie naast een ticket greep kan echter opgelucht ademhalen, want Niels Destadsbader keert eind 2019 terug naar de Antwerpse muziektempel. Dat maakte hij zonet vol trots zelf bekend op het podium van het Sportpaleis. Twee splinternieuwe shows, op vrijdag 6 en zaterdag 7 december!

“Het Sportpaleis is altijd mijn allergrootste droom geweest. Het afgelopen half jaar heb ik met ongelofelijk veel goesting naar deze concerten toegewerkt. Nu ik weet dat we hier volgend jaar terug mogen staan, gaat het feest deze dagen alleen maar groter zijn. Ik ben ongelofelijk dankbaar en trots”, aldus Niels.

Tickets voor de twee najaarsconcerten van volgend jaar zijn vanaf nu beschikbaar.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Niels Destadsbader
Datum: 
Vrijdag 6 en 7 december 2019
Locatie: 
Sportpaleis Antwerpen

Reservatie:

Meer over