Hanne, Marthe en Julia hebben een nieuw album klaar: “Vleugels”. Het album bevat 12 nummers waarvan er vier al eerder uitkwamen als single. Het ultieme zomerliedje “Mango Mango” is momenteel al goed voor meer dan vier miljoen streams. Daarnaast zijn de songs “Vleugels”, “Nooit meer oorlog” en “Visje in het water” er ook op terug te vinden. De songs die het album voor de rest compleet maken zijn: “Sprookjesboek”, “Het mooiste liedje ooit”, “Parapluutjes”, “Wat doe ik met mijn haar”, “Hier komt de zon”, “Toetje”, “Ik geloof in jou” en “Kampioen”. Dit laatste nummer draagt K3 speciaal op aan de atleten van de Special Olympics. Het album “Vleugels” is vanaf afgelopen vrijdag 18 november overal verkrijgbaar en te beluisteren.

Gouden plaat
Op de dag van release zijn er al meer dan 20.000 exemplaren verkocht van de cd. Waardoor het nieuwe K3 album “Vleugels” nu al goed is voor een gouden plaat! Voor Julia is dit intussen al haar derde album met K3. En met succes want het allereerste album “Waterval” is al meer dan 26 miljoen keer gestreamd en het live album “Kom Erbij” is, net zoals de gelijknamige theatershow die momenteel in Nederland tourt, enorm populair.

Special Olympics
Volgend jaar worden de Special Olympics georganiseerd in Mechelen. K3 is ambassadeur voor deze editie. De groep staat erom bekend dat hij regelmatig ook actuele maatschappelijke thema’s in zijn nummers verwerkt. Het nummer “Kampioen” uit het nieuwe K3 album is een lied dat precies de mentaliteit en het doorzettingsvermogen van de Special Olympics atleten karakteriseert. Voor Marthe, Hanne en Julia dan ook het ideale nummer om op te dragen aan deze straffe atleten.

  • Julia: “Alweer mijn derde album met K3, wat vliegt de tijd toch!”
  • Marthe: “Ik ben bijzonder fier op ons nieuw album. Weeral een dikke pluim voor Peter Gillis en Alain Vandeputte dat zij opnieuw 12 sterke songs hebben gecreëerd voor ons.”
  • Hanne: “We zijn ongelooflijk blij dat we eindelijk ons nieuw album kunnen voorstellen.”

De “Vleugels” cd ligt vanaf 18/11 in de Belgische en Nederlandse winkels
en is daarnaast ook terug te vinden op de bekende streamingsplatformen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over