Bezoekers van Ribs & Blues kunnen op zaterdagavond 8 juni genieten van een nieuw initiatief op het volledig gratis toegankelijke festival : DELTA CLUB.

De tent met de Delta Stage van Ribs & Blues wordt dan ingericht als een sfeervolle nachtclub. In de DELTA CLUB krijgen de gasten, meerdere keren, een sprankelend showprogramma met uiteenlopende acts gepresenteerd. Danseressen, variété , theater, een smaakvolle liveband en de sensuele ‘Queen of Burlesque’ Fay Loren met haar levensgrote champagneglas- act , staan hierin centraal.

“De DELTA CLUB mag een blijvertje gaan worden op Ribs & Blues”, zegt Marc Hollander van de club-organisatie,“ met gevarieerd en vooral visueel entertainment in de broeierige sfeer van een Vegas-achtige nachtclub”.

Volgens Hollander past dit nieuwe concept prima bij het inmiddels 23 jaar bestaande roots -en bluesfestival. “ Fantastische en pure muziek hebben we genoeg maar het oog wil ook wat, in onze DELTA CLUB is veel mogelijk, mag zelfs een beetje ondeugend maar we houden het vooral smaakvol met unieke acts. Veel bezoekers van Ribs & Blues komen ook niet alleen voor de muziek maar voor de geweldige sfeer en die wordt met deze DELTA CLUB zeker verhoogd.”

De Amerikaanse bands Gov’t Mule ,Blackberry Smoke en de populaire Nederlandse festivalact MY BABY spelen zaterdagavond op de Mainstage. De showtijden in de DELTA CLUB worden zoveel mogelijk afgestemd op de pauzes van deze bands zodat iedereen de sfeer in deze nieuwe club kan ervaren.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over