Franse pletwals headliner op vrijdag 16 juni 2023!

De affiche van Graspop Metal Meeting 2023 krijgt met de toevoeging van Gojira steeds meer vorm. De Franse pletwals sluit onze North Stage af op vrijdag 16 juni.

De Franse progressieve deathmetalband groeide de afgelopen jaren uit tot een van de vaandeldragers van het extreme metalgenre. Vorig jaar verscheen hun zevende studioalbum “Fortitude”, een plaat volgens het vertrouwde Gojira-recept: lyrics over de aarde en spiritualiteit, melodieuze gitaarlijnen en beukende drums. Hun achtste passage in Dessel wordt er een die je absoluut niet mag missen!

De ticketverkoop voor Graspop Metal Meeting 2023 start op zaterdag 26 november om 10.00 uur via ticketmaster.be.

Ook in 2023 zal GMM 4 dagen een ijzersterke affiche voorschotelen. Graspop Metal Meeting 2023 vindt plaats van 15 t.e.m. 18 juni. Voor de 26e keer zal de Stenehei in Dessel daveren op zijn grondvesten! Traditiegetrouw barst de affiche van de beste bands uit alle genres: van hardcore tot hardrock, van black metal tot thrash metal, van punk tot metalcore en nog veel meer. GMM 2023, het metalen hoogtepunt van het jaar waar iedere metalhead nu al naar aftelt.

Meer info via www.graspop.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over