Deze zomer beleven Kristel, Karen en Kathleen een spannend en vooral héél mooi en feeëriek avontuur in de bioscoopfilm

Uiteraard spelen nog een aantal bekende en minder bekende acteurs mee in K3 en het IJsprinsesje.

We kunnen al verklappen dat de meisjes in het goede gezelschap zullen verkeren van niemand minder dan onder andere Urbanus (Hector, Koko Flanel), Stany Crets (Alles moet weg, Matroesjka ‘s), Carry Tefsen (Zeg ‘ns AAA) en Peter Faber (Ciske de Rat, Mama is boos! en Schatjes!)

Op een dag krijgen Karen, Kathleen en Kristel een uitnodiging van een koning en koningin uit een ver sprookjesrijk. K3 mag zingen op de verjaardag van prinses Fleur. Maar de prinses is niet onder de indruk van de zangkunsten van K3 en gedraagt zich uiterst verwend.

Via een hofdame horen de meisjes een droevig verhaal. Een boze tovenaar heeft een vloek uitgesproken over het prinsesje waardoor zij geen emoties meer kan tonen. Onze drie vriendinnen krijgen medelijden met de prinses en besluiten, tegen de wil van de koning en koningin, het arme meisje te helpen.

In een spannende race tegen de klok proberen Karen, Kristel en Kathleen het mysterie van het prinsesje te ontmaskeren. Maar dit blijkt nog niet zo gemakkelijk. Want ook al zien zij allerlei bekende sprookjesfiguren… hulp krijgen zij niet. Zal het de dappere zangeressen lukken om de vloek te doorbreken?

Dat weten we in juli, want dan komt de film in de bioscoop!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: