Vanaf februari 2023 komt K3 wegens groot succes terug met een nieuwe show! De afgelopen show 'Kom Erbij' haalde tot nu toe reeds meer dan 100.000 bezoekers. Na een bijzonder succesvolle reeks in Vlaanderen verhuist deze show vanaf september dit jaar naar Nederland. Wat je kan verwachten van de nieuwe K3 show is opnieuw een mix van nieuwe en oude hits, met vriendschap, humor en veel spektakel. De show toert door Vlaanderen van februari tot met mei, en speelt ook weer naar Nederland.

Julia: "Ik was zo zenuwachtig voor de eerste voorstellingen van "Kom Erbij"! Want het was natuurlijk de eerste keer dat ik in zo'n grote show mocht staan. Ik ben zo blij dat we volgend jaar opnieuw mogen toeren met een spectaculaire show.
Marthe: "We hebben zoveel plezier gehad tijdens de afgelopen voorstellingen van "Kom Erbij". Volgend jaar houden we opnieuw overal een feestje waar we halt houden met onze show!"
Hanne: "Op tour zijn met onze geweldige cast & crew dat is altijd genieten. Hard werken ook natuurlijk, maar vooral zo hard genieten van de sfeer en het publiek."

Naast deze show kunnen de fans zich deze zomer helemaal inleven in de wereld van K3 met het K3 Immersive Bootcamp. Deze interactieve 360°-projectie loopt heel de zomer in het Kursaal Oostende tijdens "Studio 100 Aan Zee".

De nieuwe show van K3 is te zien vanaf 25 februari 2023 in Gent, Hasselt, Antwerpen en Oostende en in Nederland.

Tickets & info via www.studio100.com

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over