Even terug in de tijd, we schrijven 1994.

Met hun debuutsingle 'Take My Love' scoorde de nog steeds immens populaire Belgische band Good Shape in 1994 een regelrechte monsterhit. Met de opvolger 'Give Me Fire' pakten ze datzelfde jaar meteen ook hun 2de nummer #1-hit én de Radio 2 Zomerhit. Hun derde single 'King Of Your Heart' bereikte opnieuw de hoogste plek in de hitparade. Al dit succes zorgde ervoor dat Good Shape in een recordtempo uitgroeide tot één van de meest succesvolle boysbands van Vlaanderen.

Naast twee albums ('Maniacs Of Love' en 'Closer To You') scoorden ze met 'Come Closer' en 'Stay The Night' nog twee top 10-hits in de Ultratop 50.

Afgelopen zomer in Tien Om Te Zien bleek nog maar eens hoe immens populair Take my Love met Good Shape nog steeds is. De originele groepsleden David, Koen en Geert beslisten om na deze geslaagde reünie door te gaan. Nieuwkomer David Bruyland maakt het kwartet opnieuw volledig.

De vele Good Shape-fans die al jaren wachtten op een reünie werden recent nog op hun wenken bediend, afgelopen 22 april 2023 werd de aftrap van hun optredens gegeven in de Trixxo Arena te Hasselt. De band trad op als één van de grote blikvangers op 'I love the 90's – The Party'!

Good Shape brengt nu de nieuwe single 'Sunlight' uit. Het nummer is de eerste release van de band sinds 2008 en is een voorproefje van wat er nog meer zal komen dit jaar.

Met hun kenmerkende 90’s stijl heeft Good Shape een nummer gemaakt dat je meeneemt op een reis over vriendschap. 'Sunlight' begint met een rustige intro, waarna energieke uptempo beats, baseline en 90’s synthesizer-melodieën je helemaal optillen naar een heuse partysfeer. Ook deze melodie zal nog dagen in je hoofd blijven hangen.

De bandleden van Good Shape zijn erg enthousiast over 'Sunlight': "Blij dat we dit kunnen delen met onze fans. We kunnen amper wachten om het nummer ook te brengen tijdens onze volgende optredens!"

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over