Roxy Dekker heeft vandaag haar nieuwe single 'Satisfyer' uitgebracht. Het is de opvolger van haar virale single 'Anne-Fleur Vakantie' die onlangs werd bekroond met een gouden plaat. De nieuwe single is geproduceerd door Antoon en werd al enige tijd geteased op TikTok. Onder de naam 'Airfryer' (een knipoog naar Gen-Z) werden er al vele creaties gemaakt met de track.

Recent is bekendgemaakt dat Roxy op Noorderslag zal optreden. Dit is de eerste keer dat zij op het festival staat.

Zojuist is de videoclip van Satisfyer uitgekomen op YouTube. De video is geregisseerd door Yentl Vlachos en is opgenomen samen met Roxy's hartsvriendinnen. De clip is hieronder te bekijken.

Bekijk 'Satisfyer'

Over Roxy Dekker
De 18 jarige Roxy Dekker is een geboren en getogen Amsterdammer. Sinds haar zesde zingt de Amsterdamse en heeft zij onder andere zangles gehad van Babette Labeij. Ook heeft zij meegedaan aan het Junior Songfestival met de meidengroep 6TIMES. Als welbekende influencer maakte zij de zomer hit ‘Anne-Fleur Vakantie’. Hierin vertaalt zij de bezigheden van haar generatie in een pakkend liedje, wat leidt tot haar eerste gouden plaat. Teksten schrijven vanuit haar Gen-Z perspectief is haar op het lijf geschreven en is dan ook de rode draad in haar aankomende liedjes.

Luister 'Satisfyer'

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over