'Vanwaar we komen' in première op 1 februari in Stadsschouwburg Mechelen

Presentator, acteur, zanger en comedian Jan Van Looveren komt begin 2025 met een nieuwe voorstelling. In 'Vanwaar we komen' verbaast Jan zich - als een echte boomer - over de technologische vooruitgang en vraagt hij zich af of we soms niet even stil moeten staan. In Stadsschouwburg Mechelen gaat deze tweede solovoorstelling van Jan in première op 1 februari 2025. De volledige tour is nu te vinden op LiveComedy.be.

Na een eerste succesvolle tournee met 'Loslaten', komt Jan Van Looveren nu met 'Vanwaar we komen'. In zijn tweede theatervoorstelling focust Jan op de razendsnelle vooruitgang van de wereld, met dank aan alle technologische snufjes, enorme massaproductie en tonnen overinformatie. Hij stelt in vraag of we soms niet even op de rem moeten gaan staan. Een show vol verhalen die terugblikken, maar ook vooruitkijken, met Jans kenmerkende humor, aangescherpt met gevoelige momenten en sterke muzikale intermezzo's.

Wie de vorige voorstelling zag, kent Van Looveren als een rasverteller, die geboren is om op het podium te staan. Hij wist een erg persoonlijke sfeer neer te zetten, waarin hij aan de hand van hilarische anekdotes schetste hoe hij steeds meer moest aanvaarden dat hij niet over alles de controle kan houden, maar ook vertelde over leren omgaan met verlies.

Jan Van Looveren staat al vele jaren bekend als één van de vaste presentatoren van consumentenprogramma FactCheckers (en voorganger Voor hetzelfde geld). Sinds 2023 kent Vlaanderen hem ook als een straffe zanger, na zijn deelname aan The Masked Singer als Minotaurus. Samen met Dirk Cassiers brengt hij ook Fifties en Sixties hits van onder andere Frank Sinatra, Dean Martin en Sammy Davis Jr. onder de naam Ratpak. Als acteur schittert hij sinds vorig jaar in Boomer, een sitcom over zijn gefictionaliseerde leven, waarin ook zijn echtgenote Els Béatse en oudste dochter Pippa meespelen.

De tickets voor de nieuwe tour van Jan Van Looveren zijn te koop via LiveComedy.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over