"We schakelen een versnelling hoger met 'Nog 9 Minuten', maar blijven onze content gratis aanbieden, omdat we geloven dat iedereen baat heeft bij een gezondere levensstijl en we zoveel mogelijk mensen willen bereiken." - Hilde De Baerdemaeker -

Dat meditatie heilzaam is, hoeft geen betoog meer. Dat het ook voor iedereen haalbaar is, dat bewijzen hartsvriendinnen en zelfverklaarde ‘meditatietrienen’ Evi Hanssen, Hilde De Baerdemaeker en Jutta Borms met hun zeer succesvolle #meditatiechallenges en podcastreeksen van 'Nog 9 minuten’.

Het powertrio startte in maart 2021 met 'Nog 9 minuten’ als laagdrempelige kennismaking voor mensen die nog nooit gemediteerd hebben. Dit omdat ze hun steentje willen bijdragen aan de fysieke en de mentale bevrijding van de mensen. Hetsucces van ’Nog 9 Minuten’ was instant, kreeg een vervolg met nieuwe podcastreeksenen zelfs een boek, en resulteert ondertussen al in meer dan 252.000 views en 4600 subscribers op YouTube, en +273.000 downloads en 150.000 streams van de podcast.

Aangezien de nood aan een dagelijkse dosis selfcare, positiviteit en veerkracht om het mentale evenwicht weer in balans te brengen (of te houden) erg hoog blijft, breiden de 3 soulsisters hun gratis (!!) aanbod uit met een brede waaier aan meditaties, yogalessen, zelfhypnoses, mindfulness oefeningen, podcasts met inspirerende gesprekken en tips voor een gezonder en duurzamer leven. Dit alles zal tevens terug te vinden zijn op de gloednieuwe website van 'Nog 9 Minuten', die zo een volwaardig digitaal platform voor fysiek en mentaal welzijn wordt.

www.nog9minuten.be

"Bij 'Nog 9 Minuten' staat fysiek en mentaal welzijn centraal", zegt Jutta Borms. "We willen de mensen op verschillende manieren inspireren tot een gezondere levensstijl, door middel van o.a video’s met fysieke oefeningen, audio-opnames met meditatie en mindfulness oefeningen, inspirerende gesprekken en tips voor een beter en gevarieerd eetpatroon."

"Daarnaast streef het platform ernaar om zoveel mogelijk duurzame keuzes te promoten, om zowel het welzijn voor onze planeet, als voor de wezens die erop leven te behouden en te verbeteren", pikt Evi Hanssen in.

"We willen graag een breed publiek bereiken en omdat we geloven dat iedereen baat heeft bij een gezondere levensstijl, willen we de 'Nog 9 Minuten'-content ook gratis blijven aanbieden", gaat Hilde De Baerdemaeker naadloos verder.

"'Nog 9 Minuten' wil echter ook garant staan voor hoge kwaliteit, daarom werken we samen commerciële partners die aansluiten bij onze filosofie en die in ruil voor vermelding op onze website en/of social media, ons financieel ondersteunen", sluit Evi Hanssen af.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: