Als nieuwe website van de week hebben we www.lasakhra.be gekozen. We hebben deze site gekozen omdat we vonden dat we la sakhra toch wel in de verf mochten zetten na een schittenrende prestatie bij eurosong waar ze derde eindigde.

Haar nieuwe single "wonderland" ligt sedert 14 februari in de winkel. Deze single werd gecomponeerd door De Belgische componisten Vincent Pierins en Patrick Hamilton. La Sakhra werd geboren, een energieke getallenteerde jonge dame die terug gaat naar haar eerste muzikale passie: de liefde voor jazzy popsongs. Samen met de mensen van The Stage - het populaire Antwerpse dinner theater - heeft La Sakhra een flitsende act in elkaar gestoken die het nummer 'Wonderland' ondersteunt. Tijdens de eerste voorronde van 'Eurosong 2006' kwam Belle Perez als eerste over de streep maar werd La Sakhra met een zilveren (tweede) plaats bedacht en een rechtstreeks ticket voor de halve finale. Zondagavond was La Sakhra in de tweede halve finale de absolute overwinnaar. Ze slaagde erin om van bijna alle jury's maximale punten te krijgen voor haar 'Wonderland' act en nummer. Eurosong vakjurylid Andre Vermeulen heeft zijn voorliefde voor La Sakhra en 'Wonderland' zeker niet onder stoelen of banken gestoken. Als het van de Eurosong kenner afhangt, dan sturen we La Sakhra met 'Wonderland' rechtstreeks naar de voorronde van het Songfestival in het Griekse Athena op 18 en 20 mei 2006.

Platenbaas Patrick Busschots van ARS Entertainment is bijzonder opgetogen over de samenwerking met La Sakhra: "Het is fantastisch hoe Petra met haar team en entourage zichzelf een weg heeft gemaakt in de muziekwereld. Reeds heel wat jaren is zij succesvol als zangeres maar de prestatie die ze op Eurosong 2006 heeft neergezet is fenomenaal. Bovendien gaan de pop-jazz muziek haar heel goed af. We zijn ervan overtuigd dat we van het nummer 'Wonderland' en La Sakhra een succes gaan maken" aldus Patrick Busschots.

Door deze redenen is onze keuze deze weke gevallen op www.lasakhra.be . Wij hopen dat jullie allemaal eens een kijkje gaan nemen op deze website!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: