The magical Flying Thunderburds, bestaan in 2007 reeds 10 JAAR en dat vieren ze alvast met een nieuwe website … WWW.MFT.BE.

‘De Standaard’ bestempelde onlangs The magical Flying Thunderburds tot dé beste coverband van België. Op hun eigen, enthousiaste manier brengen The Magical Flying Thunderbirds originele en aanstekelijke interpretaties van bestaande hits uit de jaren ’70, ’80, ’90 én het nieuwe millenium. Pop, Rock, Reggae, Disco, Dance, R&B, maar vooral veel humor en fun !

Ze zijn al jaren een vaste waarde op alle feesten en festivals in Vlaanderen; overal worden ze teruggevraagd omdat ze telkens opnieuw met een verrassende en opzwepende show komen aanzetten, die garant staat voor een geslaagd feest. De kracht die ze ontwikkelen op het podium straalt af op het hele publiek. Iedereen moet en zal uit de bol gaan!

Ook op bedrijfsfeesten, personeelsfeesten en familiedagen zijn de Thunderbirds nog steeds een absolute topper en zeer graag geziene gasten. Ook voor dit najaar en 2007 lopen de aanvragen volop binnen.

De motor achter dit blijvende succes is én blijft de ijzersterke bezetting : de ritme-sectie bestaat uit de broers Alain Bokken (drums) en Philippe Bokken (bas), Miguel Wiels staat achter de piano, Pallieter Van Buggenhout laat de riffs knallen van op zijn gitaar en de immer flamboyante Charel Van Domburg is de ideale ceremoniemeester voor elk feest !

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: