Kort na haar debuut EP presenteert de Tilburgse Noek alweer nieuwe muziek. Met Niet Zo'n Goede Slaper luidt ze vrolijk de lente in. Een uptempo track met een refrein dat je na één keer luisteren al mee wilt zingen.

Nadat ze in januari jl. haar debuut EP Niet Onze Tijd uitbrengt blikt Noek terug op een veelbelovende start voor haar carrière: een release show in Volver Studio Tilburg, erkent door Spotify in lijsten als New Music Friday, Je Moerstaal en EQUAL, en single De Klok eindigt in de top 13 lijst van de 3voor12 Tilburg Song van het Jaar. In februari verzorgt ze het voorprogramma voor De Toegift in Merleyn Nijmegen en een paar dagen voordat ze dit doet wordt bekend dat ze door het muziekpanel van de Grote Prijs van Nederland is geselecteerd rechtstreeks door te gaan naar de voorrondes.

De live opname voor de voorronde is nu te beluisteren via de Sounders Music app. Dit jaar mag het Nederlandse publiek meestemmen om de finalisten van de Grote Prijs van Nederland te selecteren. Noek presenteert hier Niet Zo'n Goede Slaper in een intiemer live-jasje en kijkt hoopvol uit naar de halve finales in TivoliVredenburg.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over