Zondag 5 november geeft Noel Gallagher met zijn High Flying Birds een concert in AFAS Live in Amsterdam. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag om 10.00 uur via Ticketmaster.

Naast de aankondiging van het concert verschijnt 2 juni het vierde album van Noel Gallagher’s High Flying Birds met de titel ‘Council Skies’. Het album is zijn meest persoonlijke tot nu toe. Hij ziet het als eerbetoon aan zijn roots en opvoeding in Manchester. Zoals Gallagher zegt: "Ik ga terug naar het begin".

Gelijktijdig met de release van het langverwachte vierde album gaat op 2 juni een 26-daagse tour door de Verenigde Staten van start in Seattle. In juli keert de band vervolgens terug naar het Verenigd Koninkrijk waar deze zomer een uitgebreide reeks outdoor shows gepland staan.

In 2011 verscheen het eerste album van Noel Gallagher's High Flying Birds met de gelijknamige titel. Van het album werden wereldwijd meer dan 2,5 miljoen exemplaren verkocht. Drie #1-albums volgden, die een decennium van Noel Gallagher's High Flying Birds markeerden. Noel heeft in zijn gehele carrière 12 nummer 1-albums op zijn naam staan, een prestatie die nog geen enkele andere artiest ooit heeft bereikt.

KINK presents
NOEL GALLAGHER’S HIGH FLYING BIRDS
Zondag 5 november 2023 | AFAS Live Amsterdam

Aanvang: 20:00 uur | Entree: € 53,76- (incl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/noelgallagher
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 24 maart om 10.00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: