De kop is er af! Na 1090 dagen zonder volwaardige editie, spatte dit weekend de knaldrang van de Grote Kaai. Op vrijdag waanden we ons in Kingston aan de Durme met Damian ‘Jr Gong’ Marley maar kregen we even goed Brusselse hiphop met Zwangere Guy. Zaterdag bouwden Black Eyed Peas een feestje waar ze in Ibiza nog wat van kunnen leren en zondag bracht Judas Priest een halve volksverhuis op de been met een prachtproductie. Daarnet toonde Heideroosjes zich een waardige vervanger voor Bad Religion en momenteel sluit Flogging Molly onze traditionele punkdag af. And the best is yet to come! Tijd voor een kleine update, dachten we zo.

Combitickets en kindernamiddag uitverkocht.
Andere dagen nog beschikbaar.

De combitickets zijn al even uitverkocht en dat geldt nu ook voor de kindernamiddag. Met de toppers van K3 en #LikeMe op zaterdag wordt het een spetterende kindernamiddag. Helaas zijn alle tickets reeds de deur uit. We halen het bordje ‘Uitverkocht’ dus opnieuw van stal.

Maar niet getreurd: er zijn nog individuele dagtickets beschikbaar voor alle avonden! Dat betekent dat je dus nog headliners zoals Kings of Leon (9/8), Snow Patrol (10/8), Bazart (11/8), Kraftwerk (12/8), Clouseau (13/8) en Louis Tomlinson (14/8) kan meepikken. Het ticket voor de main stage geldt bovendien ook als toegangsbewijs voor de Club StuBru, twee vliegen in één klap dus!

Surf nu naar www.lokersefeesten.be

Bereikbaarheid
Zin gekregen om de Kaai mee in lichter laaien te zetten? Plan je reis dan goed in en neem zeker een kijkje op onze website voor praktische tips:
https://www.lokersefeesten.be/nl/praktisch/bereikbaarheid/

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over