De regen viel, en valt nog steeds met bakken uit de lucht. En ook op Graspop Metal Meeting ondervinden we daar spijtig genoeg grote gevolgen van. We zijn dan ook genoodzaakt om voor woensdag ons noodplan in werking te doen treden.

Wat betekent dit concreet?

Eerst en vooral gaat er op woensdag geen enkele parking open. Graspop Metal Meeting zal op woensdag geen auto’s kunnen ontvangen. Ben je absoluut genoodzaakt om op woensdag al op de camping te overnachten, omdat je bijvoorbeeld al onderweg bent vanuit het buitenland? Probeer dan campings Boneyard en Inferno te bereiken met het openbaar vervoer.

Voor de mensen die absoluut genoodzaakt zijn om al te overnachten op woensdag, zal er dus noodopvang voorzien worden. Zij kunnen, enkel door gebruik te maken van het openbaar vervoer en pendelbussen, overnachten op campings Boneyard en Inferno.

Programma op woensdag afgelast

Het gehele programma op woensdagavond, inclusief de Boneyard Pre-party hosted by Studio Brussel wordt afgelast.

De organisatie volgt de situatie natuurlijk op de voet op. Morgen voorspellen ze gelukkig alvast beter weer, dus laat ons vooral positief blijven. Meer informatie over de situatie met onze parkings de volgende festivaldagen volgt morgen in de late namiddag.

De programmatie van de andere festivaldagen komt niet in het gedrang. De organisatie van Graspop Metal Meeting is alvast klaar om 4 dagen lang alles te geven! Wij danken iedereen voor hun begrip in deze onvoorspelbare situatie. Stay metal, stay safe & take care!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: