"novembre" gaat over de behoefte om zichzelf, je familie en je thuis terug te vinden. Het nummer gaat over de nostalgie en de melancholie die men kan voelen in de haast van het leven, een gevoel dat versterkt wordt tijdens de eindejaarsperiode.

Het werd geschreven tijdens een "she is the music" sessie met de Zweedse songwriter, producer en kunstenaar Kerstin Ljungström.

Op donderdag 30 maart is November Ultra te zien in De Roma in Antwerpen.

Over November Ultra

Afgelopen april bracht November Ultra haar debuutalbum "bedroom walls" uit en twee maanden later speelde ze reeds voor het eerst in een uitverkochte AB Club! Na een uitgebreide tour in Engeland, Duitsland en de VS, komt de artieste nu terug naar België: ze treedt op dinsdag 22 november op in de Botanique in Brussel en op donderdag 30 maart 2023 in De Roma in Antwerpen.

November Ultra wint aan fans op haar socialemediakanalen waar ze op dit moment meer dan 90K volgers telt op Instagram en meer dan 710K volgers op TikTok! Haar nummers halen vlotjes 100K streams op de verschillende streaming platformen en ze stond reeds op de cover van menig Spotify playlist.

Via haar songs "miel", "soft & tender", "le manège" en ook "come into my arms" neemt ze het publiek mee in haar intieme en troostende slaapkamerpopwereld.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over