Ofenbach kondigt hun debuutalbum 'I' (one) aan. Op de plaat staan hun bekendste hits, waaronder 'Wasted Love', ‘Head Shoulder Knees & Toes’, ‘Be Mine’ en ‘Hurricane’, die samen goed zijn voor meer dan 2 miljard streams en bijna allemaal in de Ultratop 20 belandden. Op de tracklist van 'I' One zullen ook 7 nieuwe nummers te beluisteren zijn. 'I' (one) komt op 4 november uit.

Bij de albumaankondiging werd ook de nieuwe single 'LOVE ME NOW' gereleased. Deze track is een samenwerking met Fast Boy, een nieuw dance duo uit Berlijn.

** Over Ofenbach **

De uit Parijs afkomstige Dorian Lauduique en César de Rummel vormen samen Ofenbach, de meest beluisterde Franse band ter wereld. Het duo kent elkaar al elf jaar en noemde zichzelf Ofenbach naar een pianostuk dat hommage brengt aan César's klassieke piano opleiding. Ofenbach maakte de afgelopen jaren naam in de deep house, een muziekstijl die ze combineren met rock en folkmuziek. Daarnaast bracht het duo ook official mixes uit voor Coldplay en Selena Gomez (‘Let Somebody Go’), Ed Sheeran (‘Shivers’), Dua Lipa (‘Physical’), David Guetta, Joel Corry en nog veel meer. Deze zomer stond Ofenbach driemaal op Tomorrowland.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer informatie
Meer over