Het rijk van de herwonnen vrijheid lijkt steeds meer in zicht. Ook bij Cactus Muziekcentrum in Brugge maakt men zich op voor een mooie, zij het ietwat alternatieve, zomer, met een coronaproof editie van MOODS!

"Ook deze zomer zullen we de corona-spelregels nog moeten volgen, ook voor de organisatie van evenementen en festivals", klinkt het bij Cactus Muziekcentrum, "Hierdoor werd ondertussen duidelijk dat de organisatie van Benenwerk 'Ballroom Brugeoise', met zijn meer dan tien podia verspreid over de Brugse binnenstad, ook dit jaar helaas geen optie is." Voor een volgende editie van Benenwerk is het uitkijken naar zaterdag 13 augustus 2022.

Er is echter ook goed nieuws. Het stadsfestival MOODS! komt er dit jaar wel, weliswaar in een coronaproof versie, met beperkte publiekscapaciteit, en dat tussen 30 juli en 21 augustus.

"Het wordt een editie met een focus op onze rijke en gevarieerde Belgische muziekscene. Zowel aankomend talent met een veelbelovende toekomst voor zich, als gevestigde waarden krijgen een plaats op één van de podia op verschillende sfeervolle locaties in de Brugse binnenstad."

Momenteel wordt nog hard gewerkt aan het programma, maar met GABRIEL RIOS (01/08), TRIXIE WHITLEY (12/08), NOVASTAR (19/08), MOONEYE (10/08), NAIMA JORIS (11/08), THE HAUNTED YOUTH (05/08), KIDS WITH BUNS (08/08) en FROUKJE (15/08), maakt de organisatie toch al een eerste lading namen bekend.

Meer namen volgen binnenkort.

De ticketverkoop voor MOODS! 2021 start op maandag 14 juni om 11u via moodsbrugge.be en In & Uit Brugge.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: