Disney+ heeft de nieuwe trailer en key art onthuld voor de originele serie "Tiny Beautiful Things" met Kathryn Hahn in de hoofdrol. Alle acht afleveringen van de nieuwe serie, geproduceerd door ABC Signature en Hello Sunshine, zullen vanaf vrijdag 7 april exclusief beschikbaar zijn op Disney+.

Gebaseerd op de bestseller van Cheryl Strayed, volgt "Tiny Beautiful Things" Clare (Kathryn Hahn), een spartelende schrijfster die een gewaardeerde adviescolumniste wordt terwijl haar eigen leven uit elkaar valt. Wanneer we Clare voor het eerst ontmoeten, loopt haar huwelijk met haar man Danny op de klippen; haar tienerdochter Rae duwt haar weg; en haar ooit veelbelovende schrijfcarrière is onbestaande. Dus wanneer een oude schrijfvriend haar vraagt de adviescolumn "Dear Sugar" over te nemen, vindt Clare dat ze eigenlijk niemand advies zou mogen geven. Maar nadat ze met tegenzin in de pen van Sugar kruipt, ontvouwt Clare's leven zich in een complex weefsel van herinneringen, waarbij ze de meest cruciale momenten uit haar kindertijd tot nu verkent en de schoonheid, strijd en humor in haar ongenezen wonden blootlegt. Via Sugar vormt Clare een balsem voor haar lezers - en voor zichzelf - om ons te tonen dat er altijd wel hoop is, dat onze verhalen ons uiteindelijk kunnen redden. En, misschien, ons weer thuis kunnen brengen.

In de serie schitteren Kathryn Hahn, Sarah Pidgeon, Quentin Plair en Tanzyn Crawford in de hoofdrollen, met gastacteurs Owen Painter, Merritt Wever, Elizabeth Hinkler en Michaela Watkins.

Liz Tigelaar is de producent/EP van de serie. Lauren Neustadter, Reese Witherspoon, Laura Dern, JaymeLemons, Cheryl Strayed, Stacey Silverman en Kathryn Hahn zijn ook EP's in de serie van ABC Signature en Hello Sunshine.

Dankzij gebruiksvriendelijk ouderlijk toezicht biedt Disney+ een familievriendelijke kijkervaring. Voor de gemoedsrust van ouders en verzorgers kunnen abonnees toegangslimieten instellen voor meer volwassen content en profielen aanmaken die beveiligd zijn met een toegangscode, naast de bestaande Kinderprofielen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: