Vannacht werden de nieuwe trailer en poster voor Disney's "The Little Mermaid", de live-actionherwerking van de studio's animatieklassieker, onthuld. Halle Bailey en Melissa McCarthy, die allebei schitteren in de film, onthulden de trailer tijdens ABC's live uitzending van de 95ste jaarlijkse Academy Awards®. "The Little Mermaid", geregisseerd door visionair filmmaker Rob Marshall, is vanaf 24 mei te zien in de bioscoop.

“The Little Mermaid" vertelt het geliefde verhaal van Ariel, een mooie en pittige jonge zeemeermin die houdt van avontuur. Ariel, de jongste en meest rebelse dochter van koning Triton, droomt ervan de mensenwereld te ontdekken. Tijdens een bezoek aan de oppervlakte wordt ze verliefd op de knappe prins Eric. Hoewel het voor zeemeerminnen verboden is om in contact te komen met mensen, volgt Ariel haar hart. Ze sluit een deal met de kwade zeeheks Ursula die haar de kans biedt om te proeven van het leven op het land. Maar daardoor komt haar leven - en de kroon van haar vader - in gevaar.

In de film schitteren zangeres en actrice Halle Bailey ("grown-ish") als Ariel; Jonah Hauer-King ("A Dog's Way Home") als Prins Eric; Tony Award® winnaar Daveed Diggs ("Hamilton") als de stem van Sebastian; Awkwafina ("Raya and the Last Dragon") als de stem van Scuttle; Jacob Tremblay ("Luca") als de stem van Flounder; Noma Dumezweni ("Mary Poppins Returns") als koningin Selina; Art Malik ("Homeland") als Sir Grimsby; met Oscar®-winnaar Javier Bardem ("No Country for Old Men") als koning Triton; en tweevoudig Academy Award®-genomineerde Melissa McCarthy ("Can You Ever Forgive Me? "Bridesmaids") als Ursula.

"The Little Mermaid" is geregisseerd door Rob Marshall ("Chicago", "Mary Poppins Returns") met een scenario van tweevouding Oscar®-genomineerde David Magee ("Life of Pi", "Finding Neverland"). De liedjes bevatten muziek van meervoudig Academy Award®-winnaar Alan Menken ("Beauty and the Beast", "Aladdin") en teksten van Howard Ashman, en nieuwe teksten van drievoudig Tony Award®-winnaar Lin-Manuel Miranda. De film is geproduceerd door tweevoudig Emmy®-winnaar Marc Platt ("Jesus Christ Superstar Live in Concert," "Grease Live!"), Miranda, tweevoudig Emmy®-winnaar John DeLuca ("Tony Bennett: An American Classic"), en Rob Marshall, met Jeffrey Silver ("The Lion King") als uitvoerend producent.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: