De eerste teaser trailer van het derde seizoen van de veelgeprezen originele komedieserie "Only Murders in the Building" werd deze nacht getoond tijdens de 95e Oscars® en onthult een eerste blik op gastster en Oscar®-winnares Meryl Streep in het nieuwe seizoen. Het derde seizoen komt binnenkort naar Disney+.

Steve Martin, Dan Fogelman en John Hoffman creëren samen een komisch moordmysterie. "Only Murders in the Building" volgt drie onbekenden (gespeeld door Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez) die een obsessie delen voor true crime en plots zelf bij een zaak betrokken raken. Na een gruwelijk overlijden in hun exclusief appartementsgebouw aan de Upper West Side, vermoedt het trio dat er een moord is gebeurd. Ze gooien al hun misdaadkennis in de strijd en gaan op zoek naar de waarheid. De drie nemen tijdens hun onderzoek een podcast op om alles vast te leggen en ontdekken heel wat complexe, jarenoude geheimen. En wellicht zijn de leugens die ze elkaar vertellen zo mogelijk nog gevaarlijker. Al snel beseft het trio dat er een moordenaar in hun gebouw zou kunnen wonen en proberen ze de vele aanwijzingen te ontcijferen voor het te laat is.

"Only Murders in the Building" is gecreërd en geschreven door Steve Martin en John Hoffman ("Grace & Frankie," "Looking"). Martin en Hoffman zijn uitvoerend producent samen met Martin Short, Selena Gomez,"This Is Us" -maker Dan Fogelman en Jess Rosenthal. De serie wordt geproduceerd door 20th Television, een onderdeel van Disney Television Studios.

Dankzij gebruiksvriendelijk ouderlijk toezicht biedt Disney+ een familievriendelijke kijkervaring. Voor de gemoedsrust van ouders en verzorgers kunnen abonnees toegangslimieten instellen voor meer volwassen content en profielen aanmaken die beveiligd zijn met een toegangscode, naast de bestaande Kinderprofielen.

Bekijk teaser: https://youtu.be/ZERsZfoIZxE

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: