Vandaag onthulde GRAMMY®-genomineerde singer-songwriter Olivia Rodrigo op sociale media (@OliviaRodrigo & @livieshq) de trailer en poster voor haar nieuwe aankomende originele film, "OLIVIA RODRIGO: driving home 2 u (a SOUR film)". De film is exclusief op Disney+ te streamen vanaf 25 maart.

Voor de eerste keer neemt Olivia het publiek mee op een road trip van Salt Lake City, waar ze begon met het schrijven van haar triple-platinum debuutalbum "SOUR" (Geffen Records) naar Los Angeles. Onderweg vertelt Rodrigo over de herinneringen aan het schrijven en creëren van haar recordbrekende debuutalbum en deelt ze haar gevoelens als jonge vrouw die een specifieke tijd in haar leven navigeert. Door middel van nieuwe live arrangementen van haar songs, intieme interviews en nooit eerder vertoonde beelden van het maken van het album, kan het publiek haar volgen op een filmische reis die het verhaal van "SOUR" verkent.

"OLIVIA RODRIGO: driving home 2 u" is een Disney+ Original film van Disney Branded Television, geregisseerd door Stacey Lee en geproduceerd door Interscope Films en Supper Club.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over