Ontdek nu de nieuwe trailer en poster voor Disney en Pixars nieuwe bioscooprelease "Inside Out 2", die nieuwe emoties verwelkomt in het hoofd van tiener Riley. Samen met Plezier (met in de originele versie de stem van Amy Poehler), Woede (stem van Lewis Black), Verdriet (stem van Phyllis Smith), Angst (stem van Tony Hale) en Afkeer (stem van Liza Lapira) is dit een groep emoties die perfect passen bij de tienerjaren.

De groep nieuwkomers bestaat uit:

  • Onzekerheid (stem van Maya Hawke), de eerder aangekondigde nieuwe emotie die alles in het hoofdkwartier en daarbuiten door elkaar zal schudden. Onzekerheid is een bundel verwarde energie en zorgt er enthousiast voor dat Riley op elke mogelijke negatieve uitkomst is voorbereid.
  • Jaloezie (stem van Ayo Edebiri) is altijd jaloers op alles wat de anderen hebben en ze is niet bang om er over te zeuren.
  • Ennui (stem van Adèle Exarchopoulos) kan het allemaal niets schelen. Verveeld en lusteloos met een goed geoefende oogrol voegt Ennui de perfecte hoeveelheid tienerapathie toe aan Rileys persoonlijkheid, telkens ze daar zin in heeft.
  • Verlegenheid (stem van Paul Walter Hauser) houdt ervan om zich gedeisd te houden, wat niet gemakkelijk is voor deze stevige jongen met een felroze kleur.

Daarnaast leent in de originele versie Kensington Tallman haar stem aan Riley Andersen, die op het punt staat naar de middelbare school te gaan. Lilimar is de stem van Valentina "Val" Ortiz, een hockeyspeler op de middelbare school naar wie iedereen, inclusief Riley en haar vrienden, opkijkt. Diane Lane en Kyle MacLachlan keren terug om Riley's vader en moeder in te spreken. Sumayyah Nuriddin-Green en Grace Lu verzorgen de stemmen van Riley's besties en Yvette Nicole Brown spreekt de stem in van Coach Roberts, die aan het hoofd staat van een zomerhockeykamp. De stemmencast bestaat verder uit Sarayu Blue, Flea, Ron Funches, Dave Goelz, James Austin Johnson, Bobby Moynihan, Frank Oz, Paula Pell,Paula Poundstone, John Ratzenberger, Kendall Coyne Schofield, June Squibb, Kirk Thatcher en Yong Yeah.

Disney en Pixars "Inside Out 2" keert terug naar het hoofd van kersverse tiener Riley, net op het moment dat het hoofdkwartier een plotse sloop ondergaat om plaats te maken voor iets totaal onverwachts: nieuwe emoties! Plezier, Verdriet, Woede, Angst en Afkeer runnen al heel lang een succesvolle operatie en weten niet goed hoe ze zich moeten voelen wanneer Onzekerheid opduikt. En het lijkt erop dat ze niet alleen is.

"Inside Out 2" is geregisseerd door Kelsey Mann en geproduceerd door Mark Nielsen met een score vanAndrea Datzman.

Ontdek de film vanaf 19 juni 2024 exclusief in de bioscoop.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over