Max Colombie staat voor de tweede week op rij op nummer één met ‘Warrior’ in de Ultratop single charts. Dit is de eerste single van Oscar and the Wolf die de nummer één positie behaalt. Ook in de airplay charts staat ‘Warrior’ momenteel op de hoogste positie. Ook al zit het erop voor onze Rode Duivels, het WK-anthem blijft verder leven.

Goed nieuws voor alle 'Warriors' onder ons, want Oscar and the Wolf werd deze week aangekondigd als een van de headliners van Rock Werchter 2023.

Oscar and the Wolf ontving eerder een gouden award voor de single. Max Colombie mocht de award in ontvangst nemen van bondscoach Roberto Martinez, kapitein van De Rode Duivels Eden Hazard (Real Madrid) en Wout Faes (Leicester).

De single is naast het WK Anthem ook van groot belang voor Max Colombie zelf,: “Het was bedoeld als een hymne over het veroveren van de wereld, maar toen groeide het uit tot iets anders. Soms zijn onze grootste triomfen de momenten waarop we onszelf overwinnen. Deze is voor iedereen die ergens voor vecht.”

About 'Warrior'
Warrior is an anthem about succes.
About believing in yourself, that you will succeed.
Overcoming trials & tribulations.
Rising above yourself.
Pushing further when others doubt you.
It’s an anthem for everyone.
Whether you’re dealing with personal challenges.
Fighting your way back from an injury or a defeat.
Or pursuing your dream.
Warrior is a theme song for the bold, that makes them believe in
victory.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: