Terwijl de dagen warmer worden en de zon (weldra) feller schijnt, is alles klaar voor een nieuwe zomer vol vrienden en muziek. Met nog maar zes weken te gaan is het Paradise City team meer dan klaar om bezoekers te verwelkomen voor de grootste editie tot nu toe. Gasten kunnen drie dagen en nachten lang buitengewone muziek en positieve vibes verwachten. Naast de legendarische dansvloerenergie staat het elektronische muziekfestival bekend om de weelderig groene locatie aan het water, het indrukwekkende podiumontwerp en de licht- en geluidsproducties van hoge kwaliteit.

Vandaag heeft de organisatie de complete line-up voor de komende editie bekendgemaakt:

Tussen de nieuw aangekondigde artiesten zitten een aantal interessante namen. Zo zal David August zijn langverwachte nieuwe live AV show presenteren vol met de melancholische, emotionele, organische elektronica van de producer. Rival Consoles en Rex The Dog zijn ook van plan om bruisende live shows te geven waarbij ze de diepere en creatieve kanten van live elektronische muziek laten zien. Met de Britse house DJ sensatie, Sally C die back to back gaat met de Brusselse Driss Benis aka OCB, is de extatische energie op de Contrast Stage van zaterdag gegarandeerd.
Maar Paradise City zou nergens zijn zonder de steun van lokale artiesten - en dus is het team verheugd om een aantal van de meest opwindende talenten van eigen bodem een plaats te geven, waaronder Bjeor, Catalina, Eline Anne & r.omy, Odymel en RIET.

Kaarten voor zaterdag en camping bijna uitverkocht.

De kaartverkoop voor het Paradise City weekend verloopt zeer vlot en de vraag neemt niet af - integendeel. Dagkaarten voor zaterdag en kampeertickets zijn bijna volledig uitverkocht - er zijn er nog maar een paar honderd van over - dus de klok tikt voor degenen die hun slag nog niet hebben geslagen.

Over Paradise City Festival

Paradise City Festival is het belangrijkste groene elektronische muziekfestival van België, en werd zelfs eerder dit jaar door AGF gekroond tot 's werelds duurzaamste festival. Na een recordeditie in 2023, die meer dan 43.000 bezoekers trok, heeft Paradise City zijn positie als niet te missen vaste waarde in de Belgische festivalscene verstevigd. Het festival staat bekend om zijn positieve energie en pittoreske locatie aan het water en staat garant voor een onvergetelijke ervaring met zeven verschillende podia en audiovisuele producties van topniveau.
Dit jaar vindt de inmiddels 9e editie van Paradise City plaats op 28, 29 en 30 juni 2024.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: