Op zondag 10 maart 2013 gaf Paul de Leeuw de aftrap voor het nieuwe seizoen van Manneke Paul. Meer dan een half miljoen Vlamingen (513.149) stemden reeds af op de eerste aflevering (live+1) en zagen een bruisende Evy Gruyaert, een blinkende Helmut Lotti en vooral een uitgeregende Jill Peeters – van een speciaal verjaardagscadeau gesproken - de revue passeren, samen met een cavia, een kangoeroe en wat konijnen.

In de tweede aflevering op woensdag 13 maart 2013 kan de kijker zich weer opmaken voor een bonte mix van gasten en onderwerpen. Zo komt Miss Supranational Katsiaryna Buraya langs, helemaal uit Wit-Rusland. Deze ravissante verschijning blijkt al snel niet op haar mondje gevallen wanneer Paul de Leeuw met haar een gesprek aangaat.

Ook de Code 37-acteur Gilles De Schryver komt langs en weet Paul niet alleen met zijn talent maar ook met zijn lengte te verbazen. Gilles vertelt over zijn nieuwe theaterstuk “Qui a peur de Regina Louf” en zijn kookkunsten.

Evelien zou daarnaast graag eens gebodypaint willen worden, waarvoor Paul een wel heel speciale manier in gedachten heeft...

Met de “Who the fuck is Hans Otten Kwiz” overvalt Paul bowlingfan Niels. Eerst vertrouwt hij het zaakje niet, tot hij beseft dat het Paul De Leeuw is die hem wil verrassen. Hij beleeft de avond van zijn leven als hij mag kegelen met enkele Belgische toppers.

Paul ontvangt ook Roos Van Acker en geeft haar tips over hoe ze “Uit de Kast” moet komen. Paul zorgt meteen ook voor een onverwachte reünie met iemand uit haar verleden.

Verder worden er weer een heleboel mensen verrast, ontroerd en/of overdonderd, zoals alleen Manneke Paul dat kan.

Manneke Paul, onvoorstelbaar onvoorspelbaar, aflevering 2 op woensdag 13 maart 2013 om 21.30 bij VTM

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: