Pearl Jam! Een volgende topnaam voor Rock Werchter 2018. Een eerste voor de derde festivaldag, zaterdag 7 juli. Pearl Jam reist volgende zomer door Europa. De tournee brengt hen opnieuw naar Werchter. Het wordt een fijn weerzien.

Pearl Jam = de energie van jonge veulens x meer dan 25 jaar ervaring op de planken. Een volbloed rockband die bewijst dat gitaren nog altijd recht van spreken hebben. De Amerikanen gooien zich elke avond alsof het hun laatste kan zijn. Geen noot te veel, furieus, meeslepend. De toetreding tot de Rock and Hall of Fame in april 2017 was dan ook niet meer dan logica. Op de teller van Pearl Jam: 10 studioalbums, honderden geweldige concerten, evenveel officiële bootleg opnames, meer dan 60 miljoen verkochte albums wereldwijd. Pearl Jam heeft een best speciale band met Werchter. Ze deden er zeer lang over om de weg te vinden. Maar het voelde als thuiskomen, die eerste keer in 2007. Het wachten werd beloond. De liefde is groot, wederzijds en voortdurend. Pearl Jam speelt in 2018 haar vijfde 5-sterren-concert op Rock Werchter.

Vier headliners zijn nu gekend voor de komende editie van Rock Werchter, die van 5 juli tot 8 juli plaatsvindt in het Festivalpark. Queens of The Stone Age en Gorillaz zijn er op donderdag 5 juli, Pearl Jam op zaterdag 7 juli. Nick Cave And The Bad Seeds geven present op zondag 8 juli. Meer namen volgen.

Tickets voor Rock Werchter 2018 zijn te koop via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be. Ticketinfo evenals allerhande festival informatie van praktische aard is te vinden op rockwerchter.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Rock Werchter
Datum: 
5 - 8 juli 2018
Locatie: 
Werchter

Reservatie:

Meer over