[PIAS] is trots om de samenwerking met de Belgische artiest Mustii aan te kondigen. Mustii is een rasechte showman die dit jaar de eer krijgt om België te vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival in Malmö. Er staat ook een nieuwe plaat in de steigers en op zaterdag 19 oktober staat Mustii in een zo goed als uitverkochte AB.

Maar eerst, Eurovision!

De Belgische inzending is bijna klaar, maar er ontbreekt nog één essentieel element om het nummer helemaal Eurovision-ready te maken: jouw stem!

Mustii wil zijn fans en iedereen die Eurovisie een warm hart toedraagt uitnodigen om mee te zingen op zijn nummer. Een achtergrond koor van fans moet de kers op de taart van het Belgische Eurovisiesongfestival anthem van 2024 worden.

Hoe kan je deelnemen? Mustii legt het je hieronder uit:

Samengevat:
1) Klik op de link om te registreren en de instructies te downloaden
2) Neem je stem op met je gsm, computer of ander digitaal opname materiaal. Doe dit in een stille omgeving terwijl je naar het meegeleverde audio fragment luistert
via een koptelefoon en zing met heel je hart. De lyrics zijn makkelijk:

I GOT A SOUL ON FIRE
I’M GONNA MAKE MOVES TONIGHT
I GOT A SOUL ON FIRE
I’M GONNA RAISE ROOFS TONIGHT
3) Bevestig je deelname door het audiobestand op te sturen vóór 17 januari 2024 om 23.59u.
OVER MUSTII

Mustii (echte naam Thomas Mustin) is auteur, componist, zanger en acteur. Na zijn studie kreeg hij rollen in het theater, op televisie en op Netflix (in de serie 'La Trêve', in de tv-film 'Je voulais juste rentrer chez moi') en in films (o.a. 'Grave', 'Un Petit Boulot', 'L'Echange des Princesses'). In 2019 speelt hij Hamlet in een regie van Emmanuel Dekoninck en wint hij de Magritte voor beste mannelijke ontdekking in de Belgische filmindustrie. Onder het pseudoniem Mustii maakt hij al snel furore met zijn indrukwekkend stembereik en energieke live prestaties. In 2018 debuteert hij met het album 21st Century Boy (D6BELS award voor ‘ontdekking van het jaar’), gevolgd door It’s Happening Now in 2022.

2024 wordt een druk jaar voor Mustii, hij wordt gekozen om België te vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestivla in Zweden, werkt aan een nieuw album en hij speelt aan de zijde van Romain Duris in de nieuwe film van Michiel Blanchart 'La nuit se traîne'.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over