Opkomend cabaret talent Pieter Verelst, winnaar Camaretten 2016 en bekend van 'Voor De Leeuwen', ging dit weekend succesvol in première in Arenberg Antwerpen. De zaal keek vol verbazing naar de absurdistische en energetische wijze waarop Pieter zijn eerste voorstelling 'Mijn Broer en ik' bracht. De première luidde ook officieel de start in van een Vlaamse tour! De volledige speellijst kan je hierterugvinden.

Dat Pieter de hele zaal op zijn eigen unieke manier inpakte, kan elke aanwezige beamen. Naast de 5-sterren recensie van De Standaard, kreeg Pieter nog lovende recensies:

  • Nooit maakte een beginnende comedian meer indruk in Vlaanderen - De Standaard
  • De energie, het absurdistische van het verhaal, het bijzondere taalgebruik, maken van “Mijn broer en ik” een cabaret voorstelling die ik niet heb willen missen. -Theater paradijs
  • Verelst heeft me anderhalf uur lang verrast, verbaasd en vermaakt. Chapeau. - Theaterkrant
  • Een must see voor elke theaterliefhebber. - Musical Vibes

Door al dit enthousiasme speelt Pieter een extra voorstelling op 18/01 in Arenberg Antwerpen. Tickets voor deze show zijn nu al verkrijgbaar, klik hier om jouw plaats te reserveren. Dit weekend werd de Vlaamse tour van Pieter op gang getrapt.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over