Café Congé, de gloednieuwe zomerse, entertainende talkshow van Play4 zorgt vanaf 12 augustus voor een extra lange zomervakantie. Elke week neemt een bekende host de kijker samen met bekende en minder bekende gasten mee doorheen de zomerse actualiteit en dit vijf weken lang. Op het menu: een vleugje nostalgie, authentieke (zomer)verhalen, een portie humor en de typische Play-vibe.

De eerste week bijt Cath Luyten de spits af om haar zomerse gasten te ontvangen in de studio van Café Congé in Play Zuid. Nadien is het de beurt aan Joris Hessels, James Cooke, Tine Embrechts en Dennis Xhaët om hun gasten én de kijker op sleeptouw te nemen voor een zalig zomers avontuur en een instant vakantiegevoel.

Van maandag tot en met donderdag komt er telkens een andere bekende centrale gast langs die niet alleen terugblikt op enkele bijzondere zomers ‘van toen’, maar de kijker ook een inkijk geeft in de zomer ‘van nu’ en de plannen voor de toekomst. Daarnaast schuift er ook een gast aan die op een bijzondere manier in het nieuws was deze zomer en komt er nog een ‘Bekende Vlaming mét een agenda’ langs. En uiteraard zal het niet ontbreken aan zomerse actualiteit en straffe verhalen van het moment.

Elke week krijgt Café Congé een ander, eigen accent door de persoonlijke insteek en de unieke stijl van de hosts. Cath Luyten, Joris Hessels, James Cooke, Tine Embrechts en Dennis Xhaët kruiden elke aflevering op hun eigen manier, en uiteraard zorgen ook de gasten voor het nodige peper en zout!

Cath Luyten: “Met Café Congé willen we ook tijdens de zomervakantie vinger aan de pols houden bij wat er leeft in Vlaanderen (en de wereld). We trakteren de kijker op een dosis heerlijke vakantie vibes in combinatie met wat zomerse actualiteit. Waar je ook bent, onder de Spaanse zon, in de Oostenrijkse bergen of in eigen land: deze entertainende talkshow neemt je mee op een reis doorheen de leukste verhalen van deze zomer. We trakteren op zalige zomerse tv-momenten en een heerlijk vakantiegevoel, met af en toe ook ruimte voor een vleugje nostalgie. “

Cath Luyten zal op maandag 12 augustus de eerste gasten in de studio van Café Congé ontvangen, en geeft dan de fakkel door.

  • Café Congé met Cath Luyten - van 12 t/m 15 augustus 2024
  • Café Congé met Joris Hessels - van 19 t/m 22 augustus 2024
  • Café Congé met James Cooke- van 26 t/m 29 augustus 2024
  • Café Congé met Tine Embrechts - van 2 t/m 5 september 2024
  • Café Congé met Dennis Xhaët - van 9 t/m 12 september 2024

Café Congé is er telkens van maandag t/m donderdag , vanaf 20 uur op Play4 & GoPlay

Op 12 september sluit Café Congé de deuren om vanaf 16 september plaats te maken voor een nieuw seizoen van De Tafel van Gert.

Inschrijven om een opname van Café Congé bij te wonen kan via onderstaande link

Publiek zijn van onze zomerse talkshow 'Café Congé'? Schrijf je in!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: