Dat is dus exact wat ze in 2025 zal brengen tijdens haar ‘MEER ENTERTAINMENT TOUR’. Na een ongewoon goed concert in februari, is Ancienne Belgique ook volgend jaar the place to be op 29 en 30 april én op 1 en 2 mei. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 24 mei om 10u via de site van AB.

Multitalent Pommelien Thijs is een van de meest toonaangevende jonge artiesten van het moment. Ze schittert niet alleen op het beeldscherm in Knokke Off, maar ook op het podium. Haar doorbraakalbum Per Ongeluk uit 2023, met daarop de megahits Erop of Eronder, Zilver en Ongewoon , werd op alle vlakken een triomf. Pommelien maakt zwaardere onderwerpen en levensdilemma’s behapbaar voor alle leeftijden aan de hand van songs bomvol levenslust en gevatte zinspreuken. Dat succesrecept leverde haar in twee jaar tijd maar liefst acht MIA’s op.

Continuïteit is de grote gemene deler tussen Pommeliens werk als actrice, ontwerpster en zangeres: al die disciplines vertellen samen een groter overkoepelend verhaal. Zo schept ze haar eigen muzikale universum dat ze deelt met haar trouwe fans. Pommelien voegt aan elk project enkele easter eggs toe die refereren naar het volgende hoofdstuk, zodat fans al op voorhand kunnen ontdekken en speculeren over wat komt.

Na een volledig uitverkochte, 26 shows tellende ENTERTAINMENT CLUBTOUR in 2024, komt Pommelien in 2025 met MEER ENTERTAINMENT naar Ancienne Belgique. Om het met Pommeliens eigen woorden te zeggen: “Het beste moet nog komen!”

Tickets voor de concerten in Ancienne Belgique zijn beschikbaar vanaf vrijdag 24 mei om 10u via livenation.be en abconcerts.be en kosten €32,50 (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage).

Mensen geregistreerd op de Live Nation Belgium-website kunnen via hun account deelnemen aan een exclusieve en gelimiteerde presale. De Live Nation-voorverkoop start donderdag 23 mei om 10u en eindigt op vrijdag 24 mei om 10u, of wanneer de tickets in voorverkoop uitverkocht zijn.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over