Avontuurlijke animatiefilm met een verrassend staartje

Filmdistributeur Just Entertainment brengt dit najaar de animatiefilm 'Samson & Margot en de Gestolen Tiara' naar België. 'Samson & Margot en de Gestolen Tiara’ is een film voor het hele gezin en gaat over een spannend avontuur waarin twee honden een zoektocht starten naar een gestolen tiara. De film is geproduceerd door de makers van de populaire filmreeks 'Big Trip' en 'Kattenkwaad in het Museum'. De Nederlandstalige stemmencast wordt binnenkort bekendgemaakt.

Synopsis

‘Samson & Margot en de Gestolen Tiara' vertelt het verhaal van de avontuurlijke straathond Samson en de charmante poedel Margot. Wanneer Samson achterna wordt gezeten door hondenvangers, verstopt hij zich in het Metropolitan Operagebouw. Daar ontmoet hij per toeval Margot, het geliefde huisdier van Anastasia, de ster ballerina van het theater. Samson is meteen betoverd.

Wanneer de kostbare tiara die Anastasia tijdens haar optreden moet dragen wordt gestolen, raakt Margot in paniek. Zonder de tiara kan het optreden van haar baasje namelijk niet doorgaan. Met de hulp van Samson en zijn vrienden probeert ze de tiara op tijd terug te brengen. Hun zoektocht leidt tot spannende avonturen, bijzondere ontmoetingen en krijgt een verrassend staartje.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: