De cast van WINTERREVUE - EXTRA LARGE geniet vandaag na van een spetterende oudejaarsavond in een bomvolle theaterzaal. Samen met de aanwezige theaterbezoekers werd het nieuwe decennium naar jaarlijkse gewoonte weer ingeleid met een strakke live show vol humor, zang en dans van de bovenste plank. Bovendien waren er nog meer redenen om te vieren: de kaap van 15 000 verkochte tickets werd gehaald! Producent Theatertainment is erin geslaagd om een nieuwe traditie neer te zetten tijdens de feestdagen in Antwerpen. Nooit eerder kwamen zoveel mensen kijken naar een WINTERREVUE.

En producent Theatertainment heeft ook zeer goed nieuws: "Jawel, in 2020 komt er een zesde editie van WINTERREVUE! Vanaf 11 december 2020 is het weer volop feest in Theater Elckerlyc inAntwerpen. Stany Crets neemt opnieuw de regie op zich. Wat het thema wordt, kunnen we nog niet verklappen. En ook de ‘special guest’ houden we nog even geheim. Maar wat we wel al kunnen vertellen, is dat het opnieuw één groot feest wordt, waarbij je weer omver geblazen wordt door het muzikaal en humoristisch talent op het podium!” – Dirk Van Vooren & Nico Warrinnier.

De ticketverkoop start op 2 januari 2020 om 09u00 ’s morgens. Voor de snelle beslissers is er een leuk nieuwjaarscadeautje: van 2 tot en met 31 januari 2020 kan je tickets kopen aan 10% vroegboekkorting. Wie niet wil wachten tot december 2020, kan nog tot en met 12 januari 2020 komen kijken naar WINTERREVUE-EXTRA LARGE in Theater Elckerlyc, het plezantste theater van ’t stad. Bij deze wenst het voltallige team van Theatertainment en WINTERREVUE u een hilarisch 2020 toe met vele leuke theaterbezoekjes.

Theatertainment Presenteert Winterrevue - 6de Editie

Concept & Regie STANY CRETS

Onze vijfde feesteditie is er ‘boenk’ op! Elk jaar vinden meer mensen de weg naar het plezantste theater van ’t stad om mee te genieten van dit waanzinnig eindejaarsspektakel. En speciaal voor deze feesteditie ‘Extra Large’ werd ‘special guest’ Luc Caals herenigd met kompaan Dirk Van Vooren. Een geniaal idee van regisseur Stany Crets zo blijkt, want de tickets vlogen meteen de deur uit

  • "Het publiek sluit de Vlaamse 'dikke en dunne' meteen terug in hun hart." – ATV
  • "Veel muziek en sketches waarbij je soms tot tranen met tuiten kunt lachen." - VRT NWS

En de reacties van bezoekers en BV’s waren unaniem: dit moet je gezien hebben!

  • Alles zat erin. Zingen, lachen, dansen, ….” – Jacky Lafon
  • Fantastisch!” – Ianthe Tavernier
  • Las Vegas aan de Schelde!” – Frank De Kaey
  • Ik heb extra large gelachten.” – Ludo Hellinx

Na deze topeditie ligt de lat hoog voor onze zesde Winterrevue. Wat het thema wordt, kunnen we jullie nog niet verklappen. En ook de ‘special guest’ houden we nog even geheim. Maar wat we jullie wel al kunnen vertellen, is dat het opnieuw één groot feest wordt, waarbij je omver geblazen wordt door het muzikaal en humoristisch talent op het podium! Beloofd!

Alles is nog mogelijk in de zesde editie maar één ding staat voorlopig vast : ‘t zal weer doorgaan in de winter want anders moeten we de naam veranderen en dat is zo’n gedoe...” - Stany Crets

Boek nu de beste plaatsen aan 10% vroegboekkorting! Dit aanbod loopt t.e.m. 31 januari 2020.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Winterrevue - 6de Editie
Datum: 
Vanaf 11 december 2020
Locatie: 
Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen

Reservatie:

Meer over