The Streets, Black Box Revelation, 'T Hof Van Commerce En 11 andere namen toegevoegd aan line-up

Rond deze tijd van het jaar draait de airco bij Pukkelpop meestal overuren, maar voorlopig kunnen we alleen meewarig naar buiten kijken en verlangen naar tijden waarin 20 graden op z’n minst de norm was. Betere tijden komen eraan, dat geloven we écht, en daarom warmen we ons in de tussentijd op aan de nieuwe namen en de gedachte dat Pukkelpop bijna helemaal uitverkocht is.

Een punkpoëet vermomd als hooligan; een sympathiek accurate omschrijving van Mike Skinner. Met The Streets speelt hij vrijdag 16 augustus in de Marquee. Zelfde dag als zijn buddy en onze headliner Fred Again... Black Box Revelation, copains van het festival sinds 2007, spelen ook op vrijdag, ook op de Main Stage. Jan en Dries hebben ondertussen meer backstage-anekdotes dan gelijk wie en het stadsbestuur overweegt om een plein naar hen te vernoemen. 't Hof van Commerce, recht uit het West-Vlaamse ghetto, komt overigens in de buurt met hun vier eerdere doortochten, waarvan de laatste bijna 20 jaar geleden. Warm weerzien, straffe cijfers, geweldige bands! Verder ook vet op vrijdag: BAVR, DC Noises, Jarreau Vandal, Manz, NAFT en Zouzibabe.

Heb je een zaterdagticket, dan kan je ook naar Joyhauser B2B Space 92 en Re-Type. Op zondag werden Lilihell en Pegassi toegevoegd.

Wie graag nog naar Pukkelpop komt, moet dringend werk maken van dat zondagticket. No pressure. De rest van het festival is al maanden uitverkocht en nu lonkt ook de laatste festivaldag naar het lievelingswoord van elke festivalorganisator: uitverkocht.

Zondagtickets bestel je via tickets.pukkelpop.be.
Het meest recente overzicht van onze line-up staat op pukkelpop.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over