Alle hits van Qmusic live in de meest iconische concertzaal van ons land, een heleboel nationale en internationale topartiesten, glitter and glamour en bekende sterren op de rode loper: op zaterdag 9 december barst met de tweede editie van Q-Pop opnieuw een muzikaal feest los in het Sportpaleis. Tijdens deze spetterende spektakelshow van Qmusic kunnen duizenden muziekliefhebbers genieten van de grootste Q-hits, live gebracht door hun favoriete artiesten uit binnen- én buitenland. En dat een hele avond lang!

Qmusic houdt haar luisteraars niet lang in spanning, want vanaf morgen komen ze al te weten welke nationale en internationale kleppers op 9 december het Sportpaleis op zijn grondvesten doen daveren. Vanaf dinsdag 19 september verklappen Maarten & Dorothee (6u00-10u00) en Vincent Fierens (16u00-19u00) al de eerste lading namen uit de line-up. Tickets voor Q-Pop zijn vanaf vrijdag 22 september om 8u00 beschikbaar. Muziekliefhebbers die op vrijdag een ticket voor Q-Pop kopen, maken kans op een exclusieve prijs…

Tijdens de eerste editie van Q-Pop brachten zo’n 15-tal nationale en internationale artiesten, waaronder Sam Ryder, Tom Grennan, Bazart, Suzan & Freek en CAMILLE, live hun grootste hits tijdens een gigantisch muzikaal feest. Via deze aftermovie kan je de sfeer van Q-Pop nog eens opsnuiven:

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over