Op 17 september kondigde Rammstein het al aan op hun website: "Almost done! Orchestra and choir recordings in Minsk for album No.7."

In 2019 presenteert Rammstein -eindelijk- een nieuwe studioplaat en daarbovenop komen ze ook met een verse show die letterlijk en figuurlijk nog harder zal knallen dan hun vorige 'larger than life’-concerten. Op 10 juli 2019 zullen de zes Oost-Duitse jongens van Rammstein het Koning Boudewijnstadion annexeren in het kader van hun 'Europe Stadium Tour’.

De combinatie van een strakke act, meeslepende muziek en cartooneske enscenering zorgt ervoor dat iedere toeschouwer -zonder onderscheid van ras, geslacht of plaats in de zaal- meegezogen zal worden in hun industrieel universum.

De nieuwe show zal naast nieuw werk ook volgende vaste ingrediënten bevatten:

  • Duizenden bommen en granaten zullen ingezet worden om 'Sonne’, 'Wollt Ihr Das Bett In Flammen Sehen’, 'Keine Lust’, 'Sehnsucht’, 'Asche zu Asche’ en 'Feuer Frei!’ kracht bij te zetten. Op indrukwekkende wijze zullen de zes vaste leden alle verschroeiende vlammenwerpers ontwijken, terwijl ze lustig verder musiceren.
  • De toeschouwers weten vooraf dat toetsenist en loopbandkampioen Doktor Flake Lorenz nog steeds de pineut zal zijn. Geroosterd worden in een kookpot, gesodomiseerd worden door zanger Till Lindemann of verbannen worden in een reddingssloep over het publiek; niets is Flake te min.
  • Bij 'Mutter’, 'Bück Dich’, 'Mann Gegen Mann’, 'Ohne Dich’ en 'Pussy’ zullen afwisselend de traanklieren en lachspieren van het publiek gemasseerd worden.

De "Europe Stadium Tour 2019” van Rammstein wordt ongetwijfeld de meest spectaculaire show van 2019!

De voorverkoop voor hun show in het Koning Boudewijnstadion start op donderdag 8 november om 10u via greenhousetalent.be. Er kunnen slechts 6 tickets per reservatie gekocht worden. Zet nu alvast je wekker!

Greenhouse Talent waarschuwt voor illegale ticketwebsites en benadrukt dat Ticketmaster en Eventim de enige officiële verkoopkanalen zijn. De zwarte lijst met doorverkopers is te vinden op ilovemyticket.com.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Rammstein
Datum: 
10 juli 2019
Locatie: 
Koning Boudewijnstadion, Brussel

Reservatie:

Meer over