ReBorn heeft een nieuwe single klaar. Na ‘Fools rush in’ en ‘Good Times’ komt nu de gevoelige medemens boven in ReBorn en dus zingt hij de prachtige mid-tempo ballade ‘Don’t ever go’. Niet alleen producers Hans en Jo Francken hebben hun uiterste best gedaan, ook Aspe-producent Eric Wierickx heeft fijn werk afgeleverd bij het maken van de clip van ‘Don’t ever go’. Vanaf volgende week kan je dus kijken naar ‘Don’t ever go’ visueel, op vrijdag 15 september ligt de single ook effectief in de winkels. Een single die naast het nummer ‘Don’t ever go’ ook de clip bevat. Wie het nog niet zou weten, ‘Don’t ever go’ is de soundtrack van de nieuwe Aspe-reeks. Elke maandagavond kan je de belevenissen van commissaris Van In volgen op VTM.

Ondertussen is de datum voor de persvoorstelling van ReBorn z’n debuut-cd licht gewijzigd. Omdat de vaste drummer van ReBorn zich niet kon vrijmaken op donderdag 19 oktober werd er besloten om de cd voorstelling te vervroegen naar woensdag 18 oktober 2006. Een locatie is er ondertussen ook al gevonden maar zowel deze informatie als de titel van ReBorn z’n eerste cd gaan we nog even stilhouden.

Het nummer ‘Don’t ever go’ van ReBorn kreeg vorige week de hoogste score van het Radio 2 muziekpannel. De luisteraars en surfers gaven 90 % voor de fijne ballade. Op zaterdag 16 september is ReBorn ‘live’ te gast in het Radio 2 programma ‘Niets is zeker’. Peter Verhulst en Catherine Vandoorne hebben de koffie al klaar staan voor de sympathieke Gentenaar.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: