‘Zwaartekracht’ wordt Regi's nieuwste nummer én naam van Regi's tweede soloconcert in het Sportpaleis

Hitmaker Regi is jarig vandaag. En hij trakteert! Vandaag kondigt Regi niet enkel zijn nieuwe single ‘Zwaartekracht’ aan - een samenwerking met Emma Heesters, één van de grootste sterren uit Nederland. Hij dropt ook al de eerste namen van gastartiesten die langskomen in het Sportpaleis tijdens zijn tweede soloconcert op 22 oktober 2022. De affiche is opnieuw
ijzersterk, met onder andere Emma Heesters, Camille, Olivia, Jaap Reesema en Pauline. En als verrassing van formaat: ook hardstyle-dj Mark With a K komt langs.

Met een showtitel als Zwaartekracht belooft het een daverende ervaring te worden op zaterdag 22 oktober 2022 in het Sportpaleis.
Want wat krijg je als producer Regi zijn adressenboekje bovenhaalt? Grote namen. Véél grote namen. Op de line up nu al oa. Emma Heesters, Camille, Olivia, Jaap Reesema, Pauline en hardstyle-dj Mark With a K. En Regi kennende schudt hij de komende tijd nog wat verrassingen uit zijn mouw. Een samenvatting van zijn concert vorig jaar: 15.000 feestbeesten, drie uur vuurwerk en massa’s sfeer.

Gloednieuwe single ‘Zwaartekracht’

Pre-save hem nu om hem als eerste te beluisteren, via deze link.

Emma Heesters ken je oa. van de monsterhit 'Rendez-Vous‘ die ze in Belgie en Nederland samen met Metejoor scoorde. Met haar 5 miljoen abonnees op YouTube en 1 miljoen volgers op Instagram is ze één van de grootste sterren van Nederland. Regi rijgt de ene hit na de andere aan elkaar en staat intussen al meer dan negentien weken in de hitlijsten met zijn nummer ‘Duizend sterren’, samen met Pauline. Dat een samenwerking tussen Regi en Emma Heesters geen lichtjaren meer op zich zou laten wachten, stond in de sterren geschreven. Het resultaat is ‘Zwaartekracht’, een Nederlandstalige knaller waarmee Emma en Regi alle (natuur)wetten tarten. Onze tarotkaarten voorspellen: dit wordt dé zomerhit van 2022. Hun nummer komt uit op vrijdag 18 maart.

REGI Academy 2022
Zin om ook mee op het podium van het Sportpaleis te staan tijdens ‘Zwaartekracht’? Dan kan je je nu inschrijven voor Regi Academy, de TV-show waarin Regi op zoek gaat naar nieuw talent.

Regi - Zwaartekracht op zaterdag 22 oktober 2022 in het Antwerps Sportpaleis met oa. Emma Heesters, Camille, Olivia, Jaap Reesema, Pauline en hardstyle-dj Mark With a K. Info & tickets via www.teleticketservice.com.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over